Susannan TyöhuoneGraafinen suunnittelu
Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Logosta kaikki lähtee. Sinä tiedät, mitä haluat ja minä osaan toteuttaa sen. Logon suunnittelu on asiakkaan ja suunnittelijan yhteistyötä. Logon suunnittelupalvelu sisältää kaksi ehdotusta, joista valitset toisen, jota hiotaan niin kauan, kunnes se varmasti miellyttää sinua. Lopullinen logo toimitetaan sinulle digitaalisessa muodossa. Logosuunnittelun hinta on 520 e ja ylimääräisistä ehdotuksista laskutetaan 90 euroa/ehdotus. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%.

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Taittotyöt

Tarvitsetpa sitten suunnittelijaa ja tekijää kokonaiselle kirjalle, pienelle flyerille, yksiväriselle tai moniväriselle esitteelle, käyntikortille, ilmoitukselle, julisteelle, lomakkeelle, tuotepakkaukselle tai vaikkapa kutsukortille, hinta on aina sama 59 euroa/tunti ( sis. alv 24%).

Astu Riepukioskille

www-sivut

Www-sivut

Jos kaipaat jos jonkinlaiselle mobiilihärpäkkeelle optimoitua verkkosivustoa, liikkuvaa kuvaa, interaktiviisuutta kävijän kanssa tai mahdollisuutta päivittää itse sivujasi, joudun valitettavasti myymään sinulle pelkkää ei-oota. Mutta jos olet selkeiden ja sievien, staattisten nettisivujen tarpeessa, saatan voida olla avuksi varsin kohtuullisella hinnalla. Sivustojen suunnittelu ja toteutus tuntiveloituksella 59 euroa/tunti ( sis. alv 24%). Kymmenessä tunnissa kerkeää jo vaikka mitä.

Astu Riepukioskille

 

Muuta?

Unohdinko kertoa vielä jostakin palvelustani? Etkö löytänyt etsimääsi? Laita ihmeessä sähköpostia, niin jutellaan lisää.

Astu Riepukioskille

Kaikki kuvat, tekstit ja grafiikat tällä sivustolla © Susanna Mattheiszen