Susannan TyöhuoneGraafinen suunnittelu
Logosuunnittelu

Logosuunnittelu

Logosta kaikki lähtee. Sinä tiedät, mitä haluat ja minä osaan toteuttaa sen. Logon suunnittelu on asiakkaan ja suunnittelijan yhteistyötä. Logon suunnittelupalvelu sisältää 2-4 ehdotusta. Niistä valitset yhden, jota hiotaan niin kauan, kunnes se varmasti miellyttää sinua. Lopullinen logo toimitetaan sinulle digitaalisessa muodossa. Logosuunnittelun hinta on 520 e (sis. alv. 24%).

Kysy rohkeasti edullisempaa tarjousta, jos olet yksinyrittäjä tai aloittava yrittäjä.

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Taittotyöt

Tarvitsetpa sitten suunnittelijaa ja tekijää kokonaiselle kirjalle, pienelle flyerille, esitteelle, käyntikortille, ilmoitukselle, julisteelle, lomakkeelle, tuotepakkaukselle, kutsukortille tai vaikkapa lautapelille, hinta on aina sama 59 euroa/tunti (sis. alv 24%).

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Kuvitukset

Jos esitteesi, kirjasi tai muu visuaalinen materiaalisi kaipaa piirroskuvia, saat kuvitustyöt muun suunnittelutyön yhteydessä samaan 59 euron tuntihintaan (sis. alv 24%) kuin muutkin työvaiheet.

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Valokuvaus

Valokuvissa pätee sama periaate kuin piirrettyjen kuvien suhteen. En ole ammattikuvaaja, mutta pystyn kuvaamaan kuvituskuvia, tuotekuvia, maisemia jne.

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Kuosisuunnittelu

Painokuosien suunnittelu sujuu toiveidesi mukaan ideasta valmiiksi raportiksi asti. Tai jos sinulla on jo kuva, mutta tarvitset jonkun muokkaamaan siitä jatkuvan raportin, ota yhteyttä. Hinta on tuttu 59 euroa/tunti (sis. alv 24%).

Astu Riepukioskille

www-sivut

Www-sivut

Jos kaipaat jos jonkinlaiselle mobiilihärpäkkeelle optimoitua verkkosivustoa, liikkuvaa kuvaa, interaktiviisuutta kävijän kanssa tai mahdollisuutta päivittää itse sivujasi, joudun valitettavasti myymään sinulle pelkkää ei-oota. Mutta jos olet selkeiden ja kauniiden, staattisten nettisivujen tarpeessa, saatan voida olla avuksi varsin kohtuullisella hinnalla. Sivustojen suunnittelu ja toteutus tuntiveloituksella 59 euroa/tunti (sis. alv 24%). Kymmenessä tunnissa kerkeää jo vaikka mitä.

Astu Riepukioskille

Tarvitsetko tekijää toistuville graafisille töille?

Lehti-ilmoituksia, nettimainoksia, asiakaslehtiä, mitä tahansa yrityksesi julkaiseekaan säännöllisesti joko verkossa tai printissä... Viekö kuvankäsittely tai päivitystyö ehkä liikaa kallista aikaasi? Yritätkö selvitä visuaalisesta markkinoinnistasi sen lisäksi, että pidät itse kaikki ohjat käsissäsi? Onko yritykselläsi valmis graafinen ohjeisto, jota pitäisi noudattaa, mutta lopputulos onkin sillisalaattia? Teen ilomielin tarjouksen edullisemmasta tuntihinnasta, jos sinulla on tarjota työtehtäviä säännöllisesti vähintään viideksi tunniksi kuukaudessa.

Astu Riepukioskille

Taittotyöt

Oletko yksinyrittäjä tai aloittava yrittäjä?

Graafisen suunnittelun ei tarvitse olla liian kallista. Liian moni pieni yritys tyytyy toimimaan ilman kunnollista visuaalista ilmettä. Teen mielelläni töitä pienten yritysten kanssa huokeammalla hinnalla. Laita ihmeessä sähköpostia, niin jutellaan lisää.

Astu Riepukioskille

Kaikki kuvat, tekstit ja grafiikat tällä sivustolla © Susanna Mattheiszen