Posted on

Tomppa who? | Mikä Tomppa?

yhtalo

What do you get when you combine a traditional Russian nesting doll with the stereotypes of the gay culture?

Obviously Tomppa the Gay Matryoshka!

But why would you combine a traditional Russian nesting doll with the stereotypes of the gay culture?

Because of the so-called Gay propaganda law in Russia.

suomeksi

Mitä saadaan, kun yhdistetään perinteinen venäläinen maatuskanukke homokulttuurin stereotypioihin?

No, tietysti Homomaatuska Tomppa!

 

 

Posted on

Terms of service | Toimitusehdot

MAKING AN ORDER

You can order Tomppa the Gay Matryoshka products via this web shop.

You can register as a customer, but it´s not mandatory. A working email address however is mandatory.

ABOUT THE PRICES AND SHIPPING FEES

All the product prices are in euros. Check the currency converter.  

Welcome to Tomppa´s web shop. All prices include VAT 24% for European customers. Shipping costs vary from 5,08 € to 22,60 € depending on the products and the destination country. The final prices with shipping costs will be calculated on checkout.

CUSTOMER REGISTER

Your name, address and email address will not be given to any third parties. All the information you provide, will be used only for mailing your order. If you want to get newsletters from Tomppa, please scroll down to the bottom of this page and give us your email address.

PAYMENTS

You can pay your order via PayPal. Remember to return to the shop after making your payment.

DELIVERY

Your order will be delivered by mail.

NOT HAPPY WITH YOUR PURCHASE?

If you find the product to be unsatisfactory in some way, please contact hmtomppa(at)gmail.com

 

suomeksi

TILAAMINEN

Homomaatuska Tompalta (Y-tunnus 2342863-2) voit tehdä tilauksesi tätä verkkokauppaa käyttäen.

Voit rekisteröityä kaupan asiakkaaksi ensimmäisellä tilauskerralla, jonka jälkeen seuraavat tilauksesi sujuvat nopeammin ja pääset jälkeenpäin näkemään vanhoja tilauksiasi. Rekisteröityminen ei ole pakollista, mutta toimivan sähköpostiosoitteen antaminen on välttämätöntä. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

 

ASIAKASTIEDOT

Rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot jäävät Homomaatuska Tompan käyttöön, eikä niitä anneta ulkopuolisille. Asiakkaan nimeä, osoitetta, puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta käytetään vain tilausten käsittelyssä. Sähköpostiosoitetta voidaan käyttää lisäksi Homomaatuska Tompan markkinoinnissa, mikäli asiakas on ilmoittanut tilaavansa uutiskirjeen.

 

MAKSAMINEN

Käytössä on kaksi maksutapavaihtoehtoa: ennakkomaksu tai PayPal/korttimaksu.

PayPal: Tilausta tehdessäsi kauppa ohjaa sinut suorittamaan maksun PayPal-tililtäsi tai pankki/luottokorttia käyttäen. Muista palata maksun jälkeen takaisin kauppaan, sillä muuten tiliäsi veloitetaan, mutta tilauksesi ei koskaan saavu Homomaatuska Tompalle.

Ennakkomaksulla: Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka sisältää maksuohjeet ja tilitiedot. Lasku tulee maksaa 3 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Jos maksusuoritusta ei saavu viiden päivän sisällä, tilaus katsotaan perutuksi ja siitä lähetetään ilmoitus asiakkaan sähköpostiin.

 

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan postitse kirjeenä ja ne voidaan tarvittaessa toimittaa useammassa erässä. Toimituskulu kotimaahan on aina 4 euroa.

Tilaukset käsitellään maksusuorituksen saavuttua. PayPalia käyttäneiden asiakkaiden tilaukset käsitellään yleensä viimeistään seuraavana päivänä. Posti Imatralta lähtee matkaan seuraavana aamuna. Ennakkomaksulla tilattujen tuotteiden toimitusaika on noin viikko maksusuorituksen saapumisesta.

 

PALAUTUKSET

Kaikilla verkkopuodista ostetuilla tuotteilla metrikankaita lukuunottamatta on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Määrämittaan asiakkaan tilauksesta leikatulla kankaalla ei ole palautusoikeutta.

Asiakas vastaa palautuksen kuluista. Homomaatuska Tomppa korvaa palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle vain siinä tapauksessa, että tuote on ollut ostettaessa viallinen.

Jos haluat palauttaa tuotteen, tulosta palautuslomake tästä linkistä ja liitä se täytettynä palautettavien tuotteiden mukaan ja lähetä postitse lomakkeessa mainittuun osoitteeseen. Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää vastaavat tiedot sähköpostilla
hmtomppa(at)gmail.com

Homomaatuska Tomppa palauttaa tuotteen hinnan asiakkaan ilmoittamalle tilille viikon kuluesssa palautetun tuotteen saapumisesta. Myös käytetyllä tuotteella on 14 vrk:n mittainen palautusoikeus, mutta asiakasta voidaan tällöin laskuttaa tuotteen arvonalennuksesta. Bambutiskirättien kohdalla arvonalennus on 100% heti, jos tiskirättiä on käytetty vaikkapa vain kerran, koska käytettyä riepua ei voida myydä eteenpäin.

Paketin postitoimipaikasta lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, peritään 20 euron maksu.

Myyntitapahtumista ostetuilla tuotteilla on palautusoikeus vain siinä tapauksessa, että tuote on viallinen.

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi) ja saattaa tämän jälkeen asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

 

Posted on

Contact | Yhteys

You can always send an email to hmtomppa@gmail.com, if you have any questions. Please write in English or in Finnish.

If you want to join the Tomppa mailing list and get all the news at first hand, scroll down and subscribe the newsletter! Thank you!

suomeksi

Homomaatuska Tomppa on yritys (Y-tunnus 2342863-2), jonka kotipaikka on Imatra.

Yhteydenotot sähköpostilla hmtomppa@gmail.com

Tilaa uutiskirje sivun alareunasta! Kiitos!